Alan Bradley: Korov, vješala i krvnikova kukuljica

Podijeli:
Facebook
Google+
https://pdfknjige.com/download/alan-bradley-korov-vjesala-i-krvnikova-kukuljica/
Twitter
Pretplati se
Instagram
RSS

Korov, vješala i krvnikova kukuljica drugi je roman autora Alana Bradleya iz serije detektivskih naslova u kojoj je glavna junakinja mlađahna detektivka Flavia de Luce.

U ovom nastavku mlada junakinja ulazi u nove uzbudljive i opasne zgode dok pokušava otkriti identitet ubojice koji se usudio počiniti umorstvo usred lutkarske predstave. Stjecajem okolnosti Flavia se sa svojom obitelji nađe u publici u trenutku ubojstva. Flaviji je odmah jasno da je riječ o ubojstvu, a ne o prirodnoj smrti i odmah se baca na rješavanje slučaja te ubojstvo povezuje s jednim davnim slučajem.

Kriminalistički zaplet je složeniji i još vještije osmišljen nego u prvom romanu pa će se čitatelji ovaj put susresti i suočti s više sumnjivaca, a svaki od njih imat će vlastite motive za ubojstvo.


Alan Bradley rođen je u Torontu, a odrastao u Cobourgu u državi Ontario.

Autor je nagrađivanih knjiga za djecu, kratkih priča te uzbudljive memoarske proze. Godine 2007. osvojio je nagradu Britanske udruge pisaca kriminalističkih romana – Dagger Award za knjigu “Slast na dnu pite” – prvi roman u seriji detektivskih naslova u kojima je glavna junakinja očaravajuća mlađahna detektivka Flavia de Luce.

 

PREUZIMANJE (nakon odabira željenog formata otvorit će se Mega stranica na kojoj pritisneš download i to je to 🙂

.EPUB

*uskoro i ostali formati

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *