J. R. Ward – Besmrtnici

Podijeli:
Facebook
Google+
https://pdfknjige.com/download/j-r-ward-besmrtnici/
Twitter
Pretplati se
Instagram
RSS

Besmrtnici - J.R.WardŠesti i posljednji roman iz novog serijala Pali anđeli iznimno popularne autorice erotskih ljubića J. R. Ward žestoko će uzdrmati vaša vjerovanja.

Ponekad je novi par cipela sve što djevojci treba. Dok je demon Devina koračala predvorjem hotela Friedmont, izgledala je kao da se dobro osjeća, razbacivala se adutima i moćno njihala bokovima. Njene misli bile su usredotočene na prošlu noć.

Cijelo tijelo, od pozamašnih grudi do stopala broja trideset i devet, uvukla je u usku crnu kožu. A da ne spominjemo feromone koji su isijavali iz nje. Da je uložila još imalo truda rušila bi zidove svojim jebozovnim stavom. Svi su je pratili pogledom.
I muškarci i žene.
Pa zašto i ne bi? Caldwell, New York, nije bio toliko udaljen od NYC-ja pa su mnogi poznati ljudi često dolazili tamo u posjet iz Velike Jabuke. Unatoč tome što je nisu poznavali iz filmova ni s televizije, spadala je u kategoriju svjetskih ljepotica. Bar u ovom odijelu od kože.
Ali vratimo se na cipele.
Kretala se prema okretnim vratima, prelazila preko duge, glatke mramorne površine kada joj je pogled zastao na štiklama… Ukočila se od tog prizora. Unutar kutije od pleksiglasa, čuvane kao da su dragulji, stajao je par zlatnih Louboutinsica obasjan reflektorom. Cijela vanjska površina bila je prekrivena tisućama sitnih
kristala Swarovski i time davala privid tekućeg stanja. A stil? Potpetice su bile tanke poput žileta i toliko visoke da bi u njima skoro morala stajati na prstima.
Prostor namijenjen prstima bio je jako malen kako bi se naglasio rist. Platforma je bila vješto sakrivena i pružala je potporu tabanima.
Šlag na kraju je, kao i obično, bila donja strana obojena u tamnocrveno.
Bila je to ljubav na prvi pogled.
»Gospođice, želite li ih probati?«

Nije ni pogledala čovjeka koji se pojavio pored nje. Opsesivno-kompulzivni poremećaj bila je bolest koja ju je u potpunosti zarobila i sada je ponovno izišla na površinu i ujedala je za srce. Iako je u svom ormaru imala skoro tisuću pari cipela, na samu pomisao da iz nekog razloga ne može imati baš ove, da će je netko ili nešto spriječiti da ih posjeduje, gubila je dah, dlanovi su joj se znojili, a krv je počela ubrzano teći njenim venama.
»Gospođice?«

»Da«, uzdahnula je. »Broj trideset i devet.«
»Pođite za mnom.«

Slijedila ga je poput ovčice, ali je ipak pogledala preko ramena da provjeri jesu li cipele još uvijek ondje gdje ih je prije nekoliko sekunda vidjela. Ako se i dogodi  ono najgore, uvijek ih može ukrasti…
U podsvijesti je čula Nellyn glas kako je upozorava. Posljednjih godinu dana odlazila je na psihoterapiju ne bi li se riješila ovakvih ispada.
Za boga miloga, smiri se Devina. To su samo cipele. Samo…
One neće riješiti tvoj problem s Jimom.
Sada se osjećala kao da će povratiti.
Jebemu, što je ono trebala reći sama sebi? Pokušavala se prisjetiti kombinacije riječi koje bi je trebale izvući iz ovog stanja i dovesti do toga da razumno sagleda situaciju. No, u njenoj glavi vladao je nered i podaci koje je tražila bili su nedostupni. Jedino što je odzvanjalo bilo je:
Uzmi ih. Zadrži ih. Nosi ih ponosno.
Uzmi ih. Zadrži ih. Nosi ih ponosno…
Uzmi ih. Zadrži ih. Nosi ih ponosno

PREUZIMANJE: nakon odabira željenog formata otvorit će se Mega stranica na kojoj pritisneš download i to je to 🙂

.PDF

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *